0642593232 info@huwelijkdj.com

Kasteel Ammersoyen

Middeleeuwse sfeer met een hedendaags tintje!

Romantisch trouwen in intieme, historische sfeer

Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden is het best bewaarde kasteel van Nederland gelegen in een rustieke omgeving. Dankzij de unieke sfeer en alle aanwezige faciliteiten en voorzieningen is Kasteel Ammersoyen dé ideale feestlocatie en bovenal een mooie sprookjesachtige trouwlocatie.

Bij Kasteel Ammersoyen kunt je een evenement of bruiloft organiseren in een historische en gastvrije omgeving. Het is het best bewaarde kasteel van Nederland en is gelegen in een rustige omgeving. Met de sfeer die de locatie met zich meebrengt en de faciliteiten die voor handen zijn, is Kasteel Ammersoyen dé ideale locatie voor jullie bruiloft. Van besloten diner tot een knallend feest, bij Kasteel Ammersoyen wordt jullie bruiloft écht bijzonder.

HuwelijkDJ heeft als betrouwbare partner van Hutten inmiddels veel ervaring met bruiloften in het kasteel en in het koetshuis.

Het kasteel ligt net buiten ‘s-Hertogenbosch in een mooi landelijk gebied wat geschikt is voor een mooie trouwreportage. Een mooie achtergrond voor je trouwfoto’s.

Het Koetshuis is uitstekend geschikt voor vergaderingen, stijlvolle recepties, spetterende (huwelijks)feesten van 20 tot 150 personen. De locatie beschikt over een mooi terras waardoor het maximaal aantal gasten uitgebreid kan worden tot 300. Kasteel Ammersoyen is als eventlocatie multifunctioneel dankzij meerdere zalen en ruimtes. Het prachtige, authentieke Kasteel en het trendy ingerichte Koetshuis bestaan uit 8 stijlvolle zalen; elk qua uitstraling en functionaliteit uniek!

Binnen de poorten van Kasteel Ammersoyen is een zeer ruime gratis parkeerplaats met plaats voor circa 120 auto’s.

Adres

Kasteellaan 1

5324 JR Ammerzoden (Gelderland)