0642593232 info@huwelijkdj.com

't Boshuys & 't Buitenhuys

Genieten in een bosrijke omgeving

Trouwen in een bosrijke omgeving

’t Boshuys in Best is een unieke trouwlocatie gelegen op een schitterende plek tussen Best en Son & Breugel in de provincie BrabantDeze toplocatie van Hutten biedt diverse mogelijkheden voor jullie bruiloftIn ’t Boshuys kunnen jullie trouwen te midden van een schitterende bosrijke omgeving en midden in de groene natuur biedt deze locatie de perfecte ambiance voor een onvergetelijke bruiloft. Van de huwelijksvoltrekking, een sfeervolle receptie en van verrassend diner tot een spetterende feestavond.
Ook ‘t Buitenhuys, gelegen direct naast ‘t Boshuys, is uitermate geschikt voor jullie romantische bruiloft. Deze onlangs vernieuwde hangar beschikt over een bosrijke en natuurlijke look and feel met een prachtig buitenterras. Jullie droombruiloft midden in de natuur komt hier helemaal tot zijn recht.
HuwelijkDJ heeft al voor vele bruiloften en feesten mogen draaien in ’t Boshuys en ’t Buitenhuys en heeft een nauwe betrouwbare samenwerking op deze locatie.
Voor meer informatie over deze locatie kunt u terecht op onderstaande website.
www.boshuysbest.nl
of voor Facebook: www.facebook.com/boshuysbest
Deze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid. ’t Boshuys is gelegen tussen Best en Son & Breugel en binnen slechts enkele minuten te bereiken vanaf de snelwegen A2 en de A50. Op het terrein van ’t Boshuys zijn ruim 300 gratis parkeerplaatsen.  Een parkeerplekje vinden is bij ’t Boshuys dus nooit een probleem!
Adresgegevens:
’t Boshuys en ’t Buitenhuys
Sonseweg 39
Best