0642593232 info@huwelijkdj.com

 

J-Sax

Jeroen van der Weij

Saxofonist Jeroen van der Weij, beter bekend als J-Sax startte in het verleden al diverse succesvolle projecten op waaronder diverse commerciële partybands waarmee hij speelde in grote en kleine zalen in binnen- en buitenland. Ook schreef hij voor deze bands arrangementen en tunes voor TV. Toen hij ging spelen met DJ’s was het alsof hij terug ging in de tijd, zoals hij begonnen was; improviseren en ‘freestyle’ spelen over muziek. J-Sax trad op met vele bekende DJ’s zoals DJ Jean, Roog, Erik E etc.

Een veel geboekte combinatie is dan ook DJ en Saxofonist. De DJ draait non stop allround muziek met tussendoor spetterende optredens van saxofonist J-Sax.

J-Sax speelt mee op een breed scala aan muziek, van Top 40, 90’s, 00’s, Lounge tot Dance etc. Hij speelt regelmatig mee met de Dj en gaat al improviserend in op de grooves van de muziek. De saxofonist speelt dan niet voortdurend in lange vaste blokken, maar steeds in korte stukjes van een paar nummers zodat er geen overkill van de saxofoon zal zijn tijdens de avond. De saxofonist speelt niet alleen naast de DJ maar begeeft zich ook tussen het publiek.

Door de interactie tussen de DJ, saxofonist en jullie gasten is succes gegarandeerd!  Informeer bij HuwelijkDJ.com naar de mogelijkheden en prijzen.