0642593232 info@huwelijkdj.com

Extra opties en mogelijkheden

Bij HuwelijkDJ zijn naast de DJ Shows ook veel extra opties te boeken zoals bijvoorbeeld een Saxofonist of een super originele fotobooth etc. Laat je hierover informeren.

FunFaces.nl

FunFaces.nl is de fotostudio op locatie! De leukste fotobooth variant van Nederland. Super entertainment tijdens jullie feest en een geweldig aandenken voor jullie en je gasten!

DJ en Sax

Een optreden van Huwelijk DJ in combinatie met een Live Saxofonist is een geweldige aanvulling voor jullie feest. Als verrassing voor jullie gasten en een echte opzweper voor de avond!

DJ en Artiest

Naast de veel geboekte populaire combinatie van Huwelijk DJ en Sax is het ook mogelijk om Huwelijk DJ te boeken in combinatie met bijvoorbeeld een zangeres.

Met de LED bubble achtergrond boeken jullie de meest exclusieve DJ Set (Set 3 of 4). Deze LED bubble achtergrond bestaat uit vele LED balletjes die ieder afzonderlijk computergestuurd zijn waardoor er talloze bewegende patronen in talloze kleuren zorgen voor een spectaculair en decoratief geheel. HuwelijkDJ.com biedt deze DJ set exclusief aan.