0642593232 info@huwelijkdj.com

 

HuwelijkDJ helpt jullie graag met het beantwoorden van al jullie vragen met betrekking tot het organiseren van jullie bruiloft. Hieronder vinden jullie een overzicht met veelgestelde vragen.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Huwelijk DJ

Hoe gaat HuwelijkDJ te werk?

Nadat jullie een aanvraag hebben gedaan neem ik persoonlijk contact met jullie op om jullie uit te nodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier zal naast het persoonlijk kennismaken ook jullie feest en persoonlijke wensen worden doorgesproken en geef ik jullie diverse tips. Jullie krijgen tijdens dit gesprek een passende offerte en ik zet de datum vervolgens in optie. Nadat jullie akkoord zijn gegaan en ik bevestiging van jullie heb ontvangen staat de boeking vast.

Wat als de DJ ziek wordt?

Gelukkig heb ik hierdoor nog nooit een feest gemist. Als ik door onvoorziene omstandigheden niet kan komen zorg ik voor passende vervanging. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een breed netwerk opgebouwd van DJ’s waar ik op terug kan vallen. Natuurlijk neem ik als eerste contact met jullie op.

Is een verzoeknummer mogelijk?

Vooraf ontvangen jullie een invullijst waarop jullie je favoriete nummers en wensen kunnen invullen. Maar ook wat jullie niet willen horen. Eventuele verzoeknummers van gasten tijdens de avond zijn mogelijk mits dit in de sfeer van de avond past.

Wat is de muziekstijl van HuwelijkDJ?

Jullie wensen staan bij mij centraal en dus ook de muziekkeuze. Ik speel in op het publiek. Mijn voorkeur is Top 40, 90’s, 00’s, dance, feest, bekende classics en populair Nederlandstalig. In ieder geval dansbare muziek! Het moet tenslotte feest zijn!

Hoe ga je om met stukjes en speeches van gasten tijdens ons feest?

Op veel bruiloften ontkom je niet aan stukjes van familie of vrienden.

Het is verstandig om vooraf aan jullie gasten te melden of jullie wel of geen stukjes willen tijdens jullie feest. Indien dat wel het geval is, dan is het belangrijk dat deze voor de openingsdans worden gehouden. Immers zijn er dan geen onderbrekingen meer als jullie feest op gang is en hebben de gasten ook beter nog hun aandacht erbij. Daarnaast is het advies om aan te geven dat stukjes niet te lang duren, namelijk maximaal 10 minuten. Laat jullie ceremoniemeester op de avond zelf met de DJ afspreken wanneer welk stukje voorgedragen kan worden.

Hoe is het microfoongebruik van de DJ ?

Zeer minimaal. Mijn motto is: De muziek moet spreken en niet de DJ. Ik probeer dit tot een minimum te beperken zoals bijvoorbeeld bij de aankondiging van de openingsdans.

Welke DJ set kun je ons aanbevelen?

Het is lastig om dat voor jullie te bepalen. Dit is afhankelijk van jullie smaak en budget. Alle sets hebben standaard een zeer exclusieve en chique uitstraling. Set 4 is echter de meest geboekte set omdat deze een zeer uitgebreide lichtshow en decor heeft dat voor veel extra spektakel zorgt.

Wat is de op- en afbouwtijd?

Ik ben altijd ruim van te voren aanwezig op de locatie om tijdig te kunnen opbouwen zodat alles klaarstaat voordat de gasten komen.

De opbouwtijd is afhankelijk van de gekozen DJ Set en locatie.

Dit kan varieren van 1 tot 1,5 uur.

De afbouwtijd na afloop bedraagt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Wat is de beste zaalindeling?

Kies de zaal niet te groot aan het aantal gasten. Zorg dat er zo min mogelijk zitplaatsen zijn. Statafels zorgen voor een uitnodigende sfeer. Dit zorgt voor meer gezelligheid tussen gasten onderling en nodigt meer uit om de dansvloer te betreden.

Hoe laat komt de openingsdans?

Belangrijk is dat de openingsdans niet te vroeg op de avond gepland wordt. Gasten moeten eerst de gelegenheid hebben voor een praatje en een drankje voordat ze los gaan op de dansvloer. Tussen 21.30 uur en 22.00 uur is doorgaans de beste tijd.

Onze locatie heeft een decibel begrenzer. En nu?

Ik houd me altijd aan de regels van de locatie. Het volume niveau is bepalend voor een feest. Een te zacht volume kan ervoor zorgen dat het feest niet op gang komt maar daarentegen mag het ook niet te hard zijn. Dit houd ik dan ook de hele avond goed in de gaten. Let op bij het kiezen van jullie locatie of er geluidsbegrenzers zijn.