0642593232 info@huwelijkdj.com

Huize Bergen, Vught

Trouwen op een landgoed

Landgoed Huize Bergen is een unieke trouwlocatie in Brabant !

Het prachtige Landgoed Huize Bergen in Vught biedt de perfecte omgeving voor een van de mooiste dagen van jullie leven! Het Koetshuis is uitermate geschikt voor een sfeervol trouwfeest. De DJ set van Huwelijk DJ komt erg goed tot zijn recht in het koetshuis. Als Dj heb ik hier al heel wat bruiloften gehad!  Naast het koetshuis biedt de authentieke Villa intieme ruimtes voor het diner, de receptie en de ceremonie. Ook tijdens de receptie kan Huwelijk Dj de muziek verzorgen.
Bij Huize bergen ervaren jullie een persoonlijke aanpak en service die het samenzijn op deze dag verdient. Samen met jullie wordt er gekeken naar de vele keuzes om zo jullie bruiloft vorm te geven en in alle wensen te voorzien. Huwelijk DJ Marcel heeft al vele bruiloften mogen verzorgen op deze mooie locatie.
Bij Landgoed Huize Bergen kun je elkaar officieel het ‘ja-woord’ geven. Zowel het jawoord voor de wet als de kerkelijke inzegening kan gewoon op het landgoed plaatsvinden. Dit zorgt voor een stukje rust en ontspanning op de dag die in het teken moet staan van geluk en genot! Ook is het mogelijk om elkaar buiten tussen de eeuwenoude bomen, het ja woord te geven.
Stijlvol overnachten
Landgoed Huize Bergen biedt tevens de mogelijkheid om met uw gezelschap te overnachten tegen verschillende aantrekkelijke tarieven en uiteraard overnachten jullie in de romantische bruidssuite. Na alle feestelijkheden kunnen jullie de volgende ochtend samen nog even nagenieten bij een uitgebreid ontbijt op deze bijzondere locatie in een van de stijlkamers in de Villa of heerlijk buiten op het bordes.
Winter Bruiloft
De warme sfeer van de Villa is perfect voor een romantische Winter Bruiloft Een toost bij de open haard, warm aangekleden dinerzalen en sprankelende verlichting in de feestzaal. 
Persoonlijk op maat
Romantiek, de stijlvolle ambiance, oneindig veel natuurschoon en een gemoedelijke sfeer. Het team van Landgoed Huize Bergen denkt graag met u mee over de perfecte aankleding en invulling van uw memorabele dag.Trouwen op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van je partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag u te bieden heeft. 
 LANDGOED HUIZE BERGEN
GLORIEUXLAAN 1  |  5261 SG VUGHT
T 073 658 04 00  |  WELKOM@HUIZEBERGEN.NL